Producenter

Vi går op i garn. God kvalitet. Bæredygtighed. Økologi. Produkter med god samvittighed uden skadelig kemi og gemte tilsætningsstoffer. Gør du også det, så kig med. Det er netop derfor vi går efter kun at forhandle de bedste garn producenters bedste produkter.

BC Garn

Hos Garnguru har vi nøje udvalg det fantastiske bæredygtigt garn fra BC Garn. BC Garn er et tysk garnmærke, der specialiserer sig i at udvikle og forfine økologiske og bæredygtige muligheder indenfor strikkegarn. Derfor har de et stort udvalg af højkvalitets uld- og bomuldsgarn, der samtidig er til rimelige priser.

ONION Garn

Onion er et velkendt mærke på det danske marked, og derfor vil vi selvfølgelig støtte op om deres initiativer inden for strikkegarn. De tilbyder både almindeligt og bæredygtigt garn til meget skarpe priser, og er langt fremme når det gælder blandinger af spændende nye fibre, f.eks. deres Nettle Sock Yarn i nældefiber & uld. De er derfor et mærke vi holder skarpt øje med.

Addi

Der skal udstyr til, og vi har valgt at forhandle det bedste af det bedste. Addi er kendt for den gode tyske kvalitet, og et bredt udvalg af alt indenfor strikkepinde. Som udgangspunkt vil vi kun forhandle de mest bæredygtige produkter indenfor dette, og derfor har vi netop valgt Addi's bambus serie, der er produceret af bæredygtigt bambus.