Økologisk garn og strikkegarn

Vi går op i garn. God kvalitet. Bæredygtighed. Økologi. Produkter med god samvittighed uden farlig kemi og gemte skadelige tilsætningsstoffer. Det er netop derfor vi går efter kun at forhandle de bedste garn producenters bedste produkter.

Vores mål er at du kan strikke og dyrke din hobby med god samvittighed. Der er al vores garn enten økologisk, bæredygtig eller GOTS certificeret. Så kan du frit vælge fra hjemmesiden uden at bekymre dig om følgevirkningerne af dit valg. At garnet er økologisk indebærer at garnet er dyrket uden brug af sprøjtemidler og skadelige kemikalier. På den måde kan du være med til at mindske dit fodaftryk på verden ved at vælge garner, som er økologiske, og hvis muligt GOTS certificeret.

Økologisk strikkegarn er også ideelt, hvis du strikker til børn og babyer, da deres hud kan være mere sart end voksnes. Med økologisk garn så kan børnene undgå irritation på huden. Vi fører et lækkert sortiment af økologisk uldgarn, økologisk bomuldsgarn, bæredygtigt strømpegarn og GOTS certificeret garn. Hvis du vælge mellem bestemte producenter af garn, så fører vi i øjeblikket et bæredygtigt udvalg af garn og strikkegarn fra BC Garn og Onion Garn. Vi forsøger at inddrage et bredt sortiment af strikkegarn i forskellige farver, så du kan du matche sæsonens farve. Vi har dog også altid 'evergreen' farver på lager, så du altid vil kunne finde klassiske farver. Du har dermed mulighed for at strikke tøj og tilbehør, som du kan være glad for i mange år.

Hvis du har brug for inspiration til hvordan du vil bruge dit strikkegarn, så kan du udforske vores strikkeopskrifter og strikkekits. Du kan næsten strikke og hækle alt med økologisk garn. Om det er til kvinder, mænd, børn og babyer, så kan du både strikke huer, cardigans, så er det kun din fantasi som sætter grænser. Garnet er let at arbejde med, så det kan også bruges af nybegynderem, så vel som garvede inden strik og hækleri.