Om Os

Hvem er vi og hvad gør vi?

Bæredygtigt garn og hobby

Vi startede GarnGuru, så det var nemmere for strikke- og hækle-entusiaster at kunne strikke og hækle med god samvittighed. Du finder derfor kun bæredygtigt, økologisk eller GOTS certificeret garn (90% er GOTS certificeret).

Væk fra forbrugskulturen

Vi vil gerne væk fra kulturen, hvor vi køber tøj og produkter, bruger det en kort periode, og derefter smider det ud. Vi skal værdsætte vores ejendele, og de skal holde længe, så vi får så meget som mulig ud af vores ressourcer.

Du finder kun garn af naturlige materialer som er 100% bæredygtigt. Så undgår du nemlig også skadelig kemi, som kan være et biprodukt af farvning, m.m.

Mindsk dit aftryk på miljøet

Det kan være svært at finde bæredygtigt garn. Vi har gjort det nemt ved at samle en hjemmeside kun med bæredygtige produkter til strik og hækling. 

Vi har udvalgt garnet og strikkepindene på baggrund af deres holdbarhed, produktionsvilkår, materialer og arbejdernes vilkår. Du vil derfor kunne finde et alternativ til dit gamle garn, som er bæredygtigt og ikke skader miljøet.

Hvorfor er det vigtigt?

Både dine egne ressourcer som tid og penge, men også vores fælles ressourcer. Garn er en fremragende mulighed for det. Du bruger tid og energi på et stykke tøj, og så skal det også gerne holde længe. Du og jeg kan ikke redde miljøet ved at skifte til bæredygtigt garn og strikkepinde, men det er et skridt i den rigtige retning. 

Hvem er vi så? 

Holdet bag GarnGuru.dk består af Michelle, Simon og Mathias.

Michelle er den passionerede idémager, der brænder for bæredygtighed i alle aspekter af vores samfund. Hendes fokus indenfor garn er især på mulighederne for at kunne skabe tøj og tilbehør til små børn uden at skulle bekymre sig om skadelige kemikalier i garnet.   

Hun har gennem mange år arbejdet indenfor tekstil- og garnbranchen, men hendes passion som garn-entusiast stikker dybere endnu. Hun startede for længe siden som engageret garn-nørd, hvor hun har haft både strikkepinde og hæklenåle i hænderne på hobbybasis.

For at realisere drømmen om at sælge økologisk kvalitetsgarn til andre garn-elskere på det danske marked, har Michelle allieret sig med Simon og Mathias, der har et stort kendskab til nethandel og digital markedsføring. 

Virksomheden blev etableret i 2018, og drives primært fra Århus C og Tilst.

Du skal se vores anmeldelser på Trustpilot. De er ret gode indtil videre, og vi ville blive så glade, hvis du også vil give dit besyv med. 

Du kan også følge os på Instagram, Facebook og Youtube.

Holdet er sat og vi glæder os til at sende lækkert garn ud til dig. Er du i tvivl om noget, så kontakt os gerne på kontakt@garnguru.dk.

 

Al indpakning brugt når du modtager dit garn er selvfølgelig miljøvenligt. 

GarnGuru.dk ejes og drives af ANX Design - CVR: 39393050