Drejet ret | Lær hvordan du strikker drejet ret

Velkommen til min super korte guide til hvordan du lærer at strikke drejet ret!

Du kan klikke her, hvis du gerne vil lære at strikke drejet vrang.

Drejet ret bruges typisk, når man har lavet udtagninger, og du vil undgå at der er huller i dit strik. Det kan også blive brugt til fx ribkanter. Du skal strikke ind i det bagerste maskeled, når du strikker drejet ret, hvor man normalt ellers vil stikke ind i det forreste maskeled.

Hvis du i forvejen kan strikke ret, så vil du ikke have de store problemer med at strikke drejet ret. Når du lige har prøvet det 10 til 20 gange, så kommer det helt sikkert naturligt til dig. 

Jeg har lavet en video, så du kan se hvordan du strikker drejet ret.


Det er altid en fordel at lære nye strikke teknikker, og det er især en god ide at mestre drejet ret. Ligesom med andre teknikker når du strikker og hækler, så er det vigtigste at du prøver igen og igen indtil det sidder så godt i hænderne, at du kan strikke drejet ret helt uden at tænke over det. 

Hvis du har spørgsmål, så må du meget gerne skrive dem nedenfor i kommentarfeltet. Så kan jeg hjælpe dig videre, og opdatere videoen hvis det er nødvendigt. 

Hvis du har brug for at genopfriske andre strikketeknikker, så har jeg lavet en samlet guide til hvordan du lærer at strikke, hvor de fleste teknikker er i. 

Du kan som sædvanligt finde bæredygtigt garn og strikkeopskrifter på hjemmesiden.