Drejet vrang | Lær at strikke drejet vrang med vores video

I denne ultra korte guide vil jeg lære dig at strikke drejet vrang. Det er en rigtig brugbar teknik, når du gerne vil undgå huller i dit strikketøj efter du har lavet udtagninger. 

Det kan være svært at forklare kun med billeder og tekst, så jeg har derfor også lavet en video, hvor jeg viser dig hvordan du kan strikke drejet vrang. 

En normal vrang er ind gennem det forreste maskeled, hvorimod en drejet vrang er ind gennem det bagerste maskeled. Du skal ligesom trække det fra bagsiden af masken. Det er nok nemmere at forstå med videoen. 

Hvordan strikker man drejet vrang?

Hvis du gerne vil lære at strikke drejet ret nu hvor du er igang med de drejede masker, så kan du bare følge linket i teksten. 

Hvis du har spørgsmål til teknikken, så må du meget gerne skrive en kommentar i feltet nedenfor. Så kan jeg guide dig videre, og jeg har også en mulighed for at opdatere guiden, så den er bedre til de næste som skal læse den. 

Hvis du er relativt ny til at strikke, så har jeg lavet en samlet begynderguide, hvor jeg forklarer hvordan man kan lære at strikke. Den er god, hvis du gerne vil have genopfrisket et par teknikker. 

Som sædvanligt så kan du finde bæredygtigt garn og strikkeopskrifter på hjemmesiden, hvis du har brug for inspiration til dit næste projekt.